Maharajalawak Mega
Tuesday, 1 November 2011 | 08:01 | 0 comments




Assalamualaikum and hai! Harini aku nak cerita psl rancangan dekat astro warna tu .Maharajalawak Mega isn't ?Rancangan tulah yg menggantikan Marajalawak .Mcm tahu tahu pulak pihak astro ni .Kitorang mmg 'menantikan' rancangan mcm ni .Takdalah boring setiap hari jumaat tu kan ;) Yg best nye maharajalawak mega ni dia dari 3 negara. Malaysia , Singapore and indonesia .Wehee yg aku pling bangga skali kumpulan kumpulan dri malysia ni bagus2 .Semua otai .Tapi ada jugak yg tak best .Singapore juga .Aku mmg suka kumpulan BAWEL | SAEHU (dari indonesia) .Kalau korang tgk kumpulan Indonesia ni semua bersemangat .Takda buat persembahan lembik2 .Takda kan? Tak sabar nak tunggu minggu ni punya episode! Yeay me!
bawel
saehu




OLD | NEW


Status ;
Hope can win all contest that i've joined :'D
hello, this layout by : fyfahshman with some help from : her and her.All right reserved | Syamim.